Linia Mołotowa X - wyjazd |
Autor |
Wiadomość |
Franz Aufmann [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 23:10
|
|
|
Czy do wszystkich schronów, pokazanych na tych planach, można dojechać samochodem
Administratorów proszę o nie kasowanie tego praktycznego pytania.
Auf.. bunkrojazd |
|
|
|
 |
@ndrzej
bunkrołazik pospolity

Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 59 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 07:55
|
|
|
Do tych z 1 mapki terenowym prawie do wszystkich (pod same schrony) uwzględniając jazdę przez uprawy lub ugory. Najtrudniej dotrzeć do tych z 2 mapki - większość w środku lasu.
Zostawiając samochód przy bardziej przejezdnych drogach jest do przejścia kilka - kilkaset metrów. |
|
|
|
 |
krakał
starszy bunkrolog

Pomógł: 14 razy Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 774 Skąd: jak widać
|
Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 11:02
|
|
|
A takiego profana jak ja weźmiecie? |
_________________ NIC NIE UMIEM, NA NICZYM SIĘ NIE ZNAM, O NICZYM NIE MAM POJĘCIA I WYPISUJĘ BZDURY.
JESTEM NIKIM. |
|
|
|
 |
darecki
wujek kurde samo dobro Trzeba siać...

Pomógł: 34 razy Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 8815 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 11:08
|
|
|
ja mam wolne miejsce w śpiworze |
_________________ Instytut Niemieckich Fortyfikacji Wschodnich |
|
|
|
 |
krakał
starszy bunkrolog

Pomógł: 14 razy Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 774 Skąd: jak widać
|
Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 11:33
|
|
|
Jeśli sądzisz, że się zmieścimy razem w jednym śpiworze, to ze smutkiem muszę Cię rozczarować... |
_________________ NIC NIE UMIEM, NA NICZYM SIĘ NIE ZNAM, O NICZYM NIE MAM POJĘCIA I WYPISUJĘ BZDURY.
JESTEM NIKIM. |
|
|
|
 |
Darula [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 12:26
|
|
|
Termin znany dla wszystkich, kto chce to jedzie, nie ma ograniczeń.... no chyba, że jedynym ograniczeniem bedzie powierzchnia noclegowa w "ruskim bunkrze" na jakie jesteśmy skazani w czasie pobytu(noclegu) na tych pieknych i jeszcze bez autostrady terenach.
Na dzień dzisiejszy akces uczestnictwa zgłosili: Darula, Grzesław, Marooda, Gagarin, Shiman... Chętnie pojadą, ale nie potwierdzili: Asia z Marcinem, Parthagas i...
A kto pojedzie? Zobaczymy |
|
|
|
 |
Parthagas
bunkrołazik

|
Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 18:39
|
|
|
Potwierdzam, potwierdzam. Najchętniej pojechałbym tam, gdzie straszyło. Pierwszy termin powrotu mi odpowiada. Nie chcecie się przejechać bliżej mnie: Nowogród, Mołotek, Piątnica, Osowiec? |
|
|
|
 |
Shiman [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 14 Kwi, 2007 10:01
|
|
|
Na Osowiec i dalej JA BARDZO CHETNIE Z TOBA PARTHGAS!!!!
Niestety obecnie jestem tak sakramecko zajety, ze na internet a tym bardziej na roznego rodzaju akcje - patrz schrony nie mam zywcem czasu. Dotego dochodzi jeszcze operacja po ktorej wlasnie jestem i iiiii .......... zobaczymy co bedzie dalej.
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
grzeslaw [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 21:28
|
|
|
Witam
.... i potwierdzam wyjazd, a powrót? Kiedy chcecie wracać. Ja jestem za czwartkiem, a nawet piątkiem
Pozdro Grzesław "DeZoo" |
|
|
|
 |
Parthagas
bunkrołazik

|
Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 21:39
|
|
|