Przesunięty przez: Helmut Pią 23 Cze, 2006 19:43 |
UR w polnocno-wschodniej Polsce |
Autor |
Wiadomość |
Shiman [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 25 Lis, 2005 12:02 UR w polnocno-wschodniej Polsce
|
|
|
Tematem przewodnim mam nadzieje stana sie rejony i punkty umocnione w polnocnej czesci Polski (Grodzienski, Zambrowski i Brzeski UR).
Zapraszam do nadsylania zdjeci, opisow punktu oporow i ich lokalizajcji. Byc moze na tej podstawie uda sie zorganizowac wyjazd na wiosne.
A wiec do dziela drodzy Towarzysze!!!! |
|
|
|
 |
darecki
wujek kurde samo dobro Trzeba siać...

Pomógł: 34 razy Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 8815 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pią 25 Lis, 2005 12:06
|
|
|
Shiman, a co z południowo-wschodnimi? chodzi mi wyjazd w okolice Leska.. chcialbym znalezc te obiekty raz na zawsze:)
pozdr |
|
|
|
 |
grzeslaw [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 27 Lis, 2005 00:38
|
|
|
Szymek..... ja jadę w styczniu na motocyklu
Knujcie i organizujcie. |
|
|
|
 |
Shiman [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 27 Lis, 2005 12:45
|
|
|
na motocyklu? a masz taki z przyczepka ala ruski albo niemiecki? Przebierzemy sie w portki wojskowe, nakryjemy przescieradlami i bedziemy odtwarzac styczen 45' !!!!
Chociaz z drugiej strony to wole hulajnoge - mniejsza, lzejsza i moge ja zawsze wrzucic do rowu jak sie zmecze a kosztuje grosze w duzym kapitalistycznym supermarkecie
Lesko..... hmmm. Cos mi sie po glowie plata, ze chyba Darula znalazl stronke gdzie byly zdjecia z Leska zaraz po wojnie 45-47 rok mniej wiecej, gdzie te bunkry staly. Na jednym z nich przy wejsciu siedzial chopaczek przy stosie pociskow 75 mm i sie nimi bawil!!!!!!!
A wyjazd - prosze bardzo. ja jestem za ale termin to chyba dopiero wiosenny ze wzgledu na aure i brak sniegu. |
|
|
|
 |
darecki

|
Wysłany: Nie 27 Lis, 2005 12:48
|
|
|
no Darulka zapewne znalazl, ale jak juz zauwazylem jak cos znajduje to tylko dla siebie - trzeba mu zrobic znowu reset..
wyjazd na wiosne jak najbardziej, tylko preferowane auto - inaczej klapa.
pozdr |
|
|
|
 |
grzeslaw [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2005 09:59
|
|
|
Jestem za, ale na auto to chyba nie znajdzie się taki odwarzny , poza tym w pociągu równierz jest przyjemnie.
Postaram się być bardziej "green" jeżeli bym pojechał następnym razem, chociarz o mnie na OWŚ nie jest to wymagane |
|
|
|
 |
darecki

|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2005 10:02
|
|
|
Grzeslaw okolice Leska, tam gdzie mam zamiar pojechac, jest dosc mocno zaludniony. wiec chodzac na zielono mozna wyjsc na pajaca. no ale jak kto woli, zawsze moze isc 50 m dalej
pozdr |
|
|
|
 |
grzeslaw [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2005 10:03
|
|
|
W rózowym tez troche dziwnie by sie wyglądało |
|
|
|
 |
Shiman [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2005 10:11
|
|
|
A ja pojade w sandalkach i koszulce hawajskiej i w kapeluszu slomkowym
Mysle, ze auto, ze wzgledu na calkiem spore rozrzucenie obiektow jest optymalne ale moznaby rowniez rowerkiem lub piechotka |
|
|
|
 |
darecki

|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2005 10:19
|
|
|